Polityka prywatności

O nas

Przeprowadziliśmy wiele interesujących i nowatorskich projektów dla Naszych klientów. Stawiamy na profesjonalizm i wzorową obsługę Client Service. Nie ma dla Nas rzeczy niemożliwych. To ludzie sami tworzą Sobie ograniczenia i bariery. Jesteśmy kreatywni. Mamy swobodę tworzenia ciekawych rozwiązań. Lubimy pozytywnie zaskakiwać. Satysfakcja zadowolonego klienta jest nadrzędnym celem wspólnej współpracy.

Wszelkie podane przez użytkownika na serwisie digitalexpert.pl dane osobowe i adresowe NIE będą w jakikolwiek sposób udostępniane ani odsprzedawane osobom trzecim.


Poza powyższą zasadą, zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w polityce prywatności, a każdego klienta i użytkownika serwisu obowiązuje znajomość aktualnej polityki prywatności która znajduje się pod adresem http://digitalexpert.pl/polityka-prywatnosci.

W czasie korzystania z digitalexpert.pl możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. Użytkownik serwisu ma prawo do poprawiania swoich danych a także możliwość cofnięcia zgody na ich przetwarzanie poprzez email na adres info@digitalexpert.pl

 

Polityka prywatności strony prowadzonej pod adresem digitalexpert.pl (dalej: serwis) formułuje zasady gromadzenia, wykorzystywania i przetwarzania danych osobowych pozyskanych od użytkowników Internetu (dalej: Użytkownik) za pośrednictwem serwisu przez administratora danych osobowych - firmę Mobile Ad Network Sp. z o.o., ul. Wandy Rutkiewicz 9, 02-956 Warszawa. Niniejsza Polityka opisuje również reguły obsługiwania plików „cookies”, zgodnie z ustawą – prawo telekomunikacyjne.

 

Przetwarzanie danych osobowych

Dane osobowe, jakie będą wymagane w celach korespondencyjnych to:
* imię i nazwisko,
* numer telefonu,
Podanie powyższych danych jest dobrowolne jednak niezbędne dla prowadzenia korespondencji za pomocą formularza znajdującego się w serwisie. Użytkownik powinien zadbać, aby powyższe dane były aktualne i zgodne z rzeczywistością. Użytkownikom w każdym czasie przysługuje prawo do złożenia sprzeciwu wobec przetwarzania ich danych osobowych przez administratora danych. Złożenie sprzeciwu możliwe jest w szczególności poprzez przesłanie informacji na podany adres e-mail: info@digitalexpert.pl  W takim przypadku dane osobowe takiego Użytkownika zostaną usunięte lub poddane anonimizacji, chyba że dalsze przetwarzanie danych będzie uzasadnione powszechnie obowiązującymi przepisami prawa (por. art. 23 ust. 1 pkt 1-5 ustawy o ochronie danych osobowych).

Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych zapewniamy wszystkim Użytkownikom serwisu możliwość wglądu do swoich danych oraz ich poprawiania. Możliwe jest to po uprzednim kontakcie pod adresem mailowym: info@digitalexpert.pl

Dane osobowe Użytkowników pobierane są przez firmę w celu:
* dostosowania serwisu do potrzeb Użytkowników,
* prowadzenia skutecznej korespondencji,
* marketingu usług i towarów oferowanych przez administratora danych osobowych oraz marketingu usług i towarów,
* przesyłania na podany adres poczty elektronicznej zamówionego biuletynu informacyjnego (newsletter).

 

Informacja o cookies.

Strona digitalexpert.pl nie zbiera automatycznie żadnych danych z wyjątkiem danych zawartych w plikach cookies podczas korzystania z witryny.
Pliki cookies to niewielkie pliki tekstowe przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników np. na komputerze, smartfonie, pozwalające prawidłowo wyświetlić zawartość oglądanej strony. Strona nie przechowuje w plikach cookies danych osobowych Użytkowników Serwisu.

Użytkownicy mogą samodzielnie kontrolować sposób obsługi plików cookies za pomocą mechanizmów wbudowanych w używane oprogramowanie służące do przeglądania stron www. 
 
Pliki cookies wykorzystujemy w następujących celach:
Obsługa formularzy - zabezpieczenie serwisu przed działaniem robotów (programów komputerowych służących do automatycznego badania zawartości serwisu www),
Statystyka - budowanie anonimowych statystyk odwiedzin naszego serwisu.
Administrator danych może dokonywać zmiany w niniejszej Polityce Prywatności w każdym czasie z uwagi na zmiany techniczne serwisu, nowe funkcjonalności lub modyfikacje serwisu. 

Zmiany niniejszej Polityki Prywatności nie mogą pozbawiać Użytkowników praw nabytych i odnoszą one skutek na przyszłość, od daty wprowadzenia zmiany. Użytkownik, który nie będzie zgadzał się na zmiany Polityki Prywatności może w każdej chwili zaprzestać korzystania z serwisu.

Napisz do nas!


Jeżeli mają Państwo jakieś pytania, chętnie udzielimy na nie odpowiedzi.
Prosimy o wypełnienie poniższego formularza.


Mobile Ad Network Sp. z o.o.
ul. Wandy Rutkiewicz 9
02-956 Warszawa 


info@digitalexpert.pl
+48 22 642 77 01

Map Data
Map data ©2018 Google
Map DataMap data ©2018 Google
Map data ©2018 Google
Map
Satellite
200 m